Over mij

Achtergrond

In 2011 begon mijn ontdekkingstocht in de wereld van fotografie. Ik nam mijn compact camera en begon vlijtig landschappen te fotograferen. Daarbij vond ik het vooral belangrijk om eerst de feeling met fotografie te krijgen. Het is daarom dat ik er bewust voor gekozen heb om eerst en vooral zelf aan de slag te gaan.

Een jaar later werd ik aan de KU Leuven verkozen tot Faculty Student Artist in Residence (of kortweg Faculty STAR). Hierdoor kwam mijn fotografie-carrière in een stroomversnelling.

Na intensieve coaching heb ik met mijn eerste expositie “Vaartkom Leuven” de kans gekregen om te exposeren in onder meer het M-Museum in Leuven. Daarop volgde een nieuwe reeks exposities zoals “Divercity”, “Performing Arts” en “Love Leuven”, waarbij mijn foto’s werden tentoongesteld op openbare plaatsen in de stad Leuven.

Naast deze exposities heb ik ook enkele fotowedstrijden op mijn naam mogen schrijven. Na een reeks kleinere en middelgrote wedstrijden
gewonnen te hebben, haalde ik mijn belangrijkste nominatie in 2013 met een 6e plaats in het Nederlands Kampioenschap Fotografie, een
jaarlijkse fotowedstrijd met +/- 20.000 inzendingen.

Wat begon als wat gestuntel met een compact camera, groeide niet alleen uit tot een hobby, maar veeleer tot een passie. Fotografie is voor mij een manier om mijn creativiteit te uiten. Het is een boeiende uitdaging om steeds weer op zoek te gaan naar nieuwe composities, om zo mijn publiek en klanten steeds opnieuw te kunnen verrassen.


Mijn missie

Foto’s van hoogstaande kwaliteit afleveren is hetgeen waar ik voor sta en ik mij in probeer te onderscheiden. Mijn vele jaren ervaring en het gebruik van de recentste hoogwaardige materialen dragen hiertoe bij. Een tevreden klant betekent een tevreden fotograaf.

Elke klant heeft een specifiek budget. Door een brede waaier aan mogelijkheden bestaat er voor elk budget een oplossing op maat. Samen met jou ga ik na wat er allemaal mogelijk is tegen een betaalbare prijs.

Aangezien ik jouw herinneringen voor later maak, vind ik een
persoonlijke aanpak dan ook zeer belangrijk. Graag luister ik naar jouw verhaal zodat je zorgeloos naar die ene dag kan toeleven.

Elk uniek verhaal vraagt om een specifieke aanpak. Vandaar dat
flexibiliteit een absolute must is in mijn vak. Dit zowel op vlak van
timing en locatie als jouw specifieke wensen. Samen gaan we na hoe ik jou het beste van dienst kan zijn.


Awards

Nederlands Kampioenschap
Fotografie –
Foto universiteit Holland

Faculty Star –
KU Leuven


Tentoonstellingen

Vaartkom Leuven –
M-Museum

Vaartkom Leuven –
M-Museum

Love Leuven –
Stad Leuven

Love Leuven –
Stad Leuven

Divercity –
KU Leuven

Performing arts –
Atelier32

Laatste aanpassing 10/06/2022